Gelaatsverzorging

 

Mini gelaatsverzorging

Een korte, reinigende verzorging.
Tijdsduur : 30 min.
Reiniging, peeling, vapozone, epileren en/of harsen, comedonen verwijderen, masker en afsluitende dag- of nachtcrème
€ 27,00

 

Basis gelaatsverzorging

Een all-in pakket voor het gelaat. Beschikbaar voor ieder type huid.
Tijdsduur : 60min
Reiniging, peeling, vapozone epileren en/of harsen, comedonen verwijderen, massage, masker, lotion en afsluitende dag- of nachtcrème.
€ 48,00

 

Keenwell kaviaar

Luxe gelaatverzorging met een alginaatmasker dat speciaal samengesteld is voor de huid met tekort aan voeding, teken van veroudering.
Tijdsduur : 75min.
Reiniging, peeling, vapozone,epileren en/of harsen, comedonen verwijderen, aangepaste massagecreme, serum, alginaatmasker, lotion, afsluitend met een dag- of nachtcréme.
€ 68,00

 

Skinjexion Ericson Laboratoire

Een luxe gelaatsverzorging die zorgt voor een veilige en pijnloze nabootsing van botox. De 3 essentiële actieve ingredienten genaamd: Imudilin, Snap8 en het hoge moleculaire gewicht van hyaluron zorgen voor een optimaal vóór- en na-effect. Het Serum HA-BX wordt ingewerkt met behulp van de micro-pick. Elk product van de behandeling bevat deze ingrediënten. Ze zijn dus hoog geconcentreerd en goed nabehandelen is de boodschap! Reiniging met Synaptische melk, nareinigen met synaptische lotion, klinische peeling, epileren en/of harsen, comedonen verwijderen, serum Perfusion HA-BX, super rich massage crème, endothermic twin mask, synaptische lotion, aangepaste 24H crème afsluitend met de Supradermic filler.
€ 85,00

 

Slim facelift

 

Dubbele afslankende en liftende behandeling. Verfijning van de gelaatscontouren en vermindering van de vetophopingen. Werkt op de versteviging van gelaatsspieren.
€ 85,00

Hydra Clinic

Herstelt het hydratatieniveau, zorgt voor een soepele huid en elasticiteit, vermindert de lijntjes in het gelaat. Werkt aan de huidconditie, herstelt beschadigde huid en stimuleert het vernieuwingsproces van de huid.
€ 80,00

 

Perfection

Heeft een ophelderend effect, remt melanine af en vermindert pigmentvlekjes. Herstelt en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Egaliseert en geeft een mooie, frisse “look”.
€ 80,00

 

Biopure

Detox behandeling voor extra zuurstoftoevoer, geeft een antivervuilingsschild en geeft weerstand tegen huidstress. De huid wordt uitgebreid gereinigd en gedetoxt, een verzachtende en talgregulerende behandeling die ontstekingswerend werkt. Geeft een langdurig hydraterend effect.
€ 80,00

 

Ericson Laboratoire

 

Dit merk wordt beschouwd als één van de koplopers in de medico-esthetiek. Deze behandelingen worden voortdurend onderzocht naar de beste ingrediënten, methoden en producten. In de behandelingen worden medisch onderbouwde methodes gebruikt om via een risico- en pijnloze manier gelijkaardige resultaten te behalen zoals bij medische ingrepen. Ericson wil altijd de laatste nieuwe trends aanbieden. Alle producten zijn specifiek en gaan de huid zo optimaal en gericht mogelijk verzorgen.

 

Afspraak maken

Nieuwsgierig? Bekijk hier al onze behandelingen of maak hier je afspraak. Graag tot snel in ons salon!