Hallo, ik ben Marleen …

En graag wil ik je de mooiste versie van jezelf laten ontdekken. Want echte schoonheid start bij jezelf goed voelen en dat staat bij ons centraal. Met mijn jarenlange ervaring en passie als schoonheidsspecialiste help ik je graag verder met de perfecte behandeling. Of het nu gaat over gelaatsverzorging, voetverzorging, een manicure of een ontharing, iedere behandeling passen wij aan op maat van de klant. Ik ontvang je heel graag in mijn salon met een koffie en een gezellige babbel!

Marleen

Mijn verhaal als zelfstandig schoonheidsspecialiste begon in 2011, hoewel mijn passie voor schoonheid altijd al aanwezig was. Na het voltooien van mijn studie eerder dat jaar ben ik gestart met mijn salon. Innovatie en vernieuwing in de schoonheidsbranche staat centraal waardoor we steeds werken met de nieuwste technieken en producten.

Als salon bieden wij een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Wij specialiseren ons in pedicure, verjongende gelaatsverzorgingen en definitieve laserontharing. Voor deze laatste werken wij samen met de grootste partner in de laserindustrie en staan bekend voor hun geweldige resulaten. O.a. bij Miss Belgie en vele andere BV’s. Sinds begin 2020 werd ons team versterkt door Monique, onze specialist in permanente make-up en wimperlift. Je kan bij haar ook terecht voor massage en andere verzorgingen.

Naast schoonheidsbehandelingen kan je in ons salon ook terecht voor leuke make-up en accessoires. De nieuwste collectie van SILIS en La Bussé kan je bij ons vinden. Op zoek naar een cadeau? Wij maken het voor je op maat!

Afspraak maken

Nieuwsgierig? Bekijk hier al onze behandelingen of maak hier je afspraak. Graag tot snel in ons salon!